Nostalgia-TV
ETUSIVU YOUTUBE TV-AJANKUVAT STRIIMI SIVUKARTTA PALAUTE
Interaktiivinen YouTube-striimi

Nostalgia-TV:n YouTube-kanavalla livestriimataan tv:stä tuttuja chatteja ja kanavailmeitä. Striimejä pitää itse Nostalgia-TV (pe-la) ja moderaattori Pyscowicz (ma-to). Lisäksi Exynth tuuraa jos kummatkaan eivät pysty striimaamaan. Ohjelmiin osallistuminen on täysin ilmaista eikä maksa mitään. Osallistumisohjeet näkyvät ruudulla. Tervetuloa!.

Striimit pidetään tässä osoitteessa.

Katso ohjelmatiedot täältä.

Nostalgia-TV:n ohjelmisto

Nostalgia-TV:n esittämät ohjelmat ovat tv:stä tuttuja. Ohjelmien välissä soitetaan tv-kanavien tunnusmusiikkeja tai näytetään mainoksia.

Nostis Chat ja Puhuva Pää

Kaikkien muistama Puhuva Pää on palannut puhumaan katsojien viestejä. Nostalgia-TV:n Discordin väki pääsee juttelemaan Pään kanssa tässä ohjelmassa. Vakiojuontajia ovat muun muassa itse Nostalgia-TV, Dj Hoddok, Suominico, Maisteri ja Laatikko. Kuva ohjelmasta lisätään pian!

Pelichat

Pelichatissa pelataan nostalgisia tai vähän uudempia PC- tai PS2-pelejä. Tarkoitus ei ole luoda mitään ennätyksiä vaan pitää hyväntuulisesti hauskaa. Nostis Chatin juontajat ovat yleensä selostamassa pelejä. Katsojat voivat kommentoida pelaamista ja ehdottaa pelattavaa kirjoittamalla viestejä YouTube-striimin chattiin. Pelichatissa näkyy myös Nostalgia-TV:n Discordin viestit eli katsojat saavat näytteen kanavan keskusteluista.

Tellus-tietovisa

Aivan uutta! Legendaarinen Tellus-tietovisa on palannut päivitettynä. Telluksessa kysytään maantieteestä, historiasta ja yhteiskunnasta. Osallistuminen tapahtuu YouTube-striimin chatissa, kirjoittamalla oma veikkaus oikeasta vastauksesta.

Revolveri

Revolveri on tietokilpailu, jossa esitetään kuusi kysymystä. Kysymyksiä on yleistiedon, maantiedon, tieteen, kulttuurin ja urheilun alueilta. Lopuksi tulee televisioon liittyvä kysymys. Peliä pelataan YouTube-striimin chatissa.

Mikämikä-TV

Mikämikä-TV on tietovisa, johon osallistutaan YouTube-striimin chatissa. Pelissä esitetään kysymyksiä ja kuhunkin kysymykseen neljä vastausvaihtoehtoa. Katsojilla on minuutti aikaa vastata kysymykseen, jonka jälkeen oikea vastaus kerrotaan, ja seuraava kysymys ilmestyy ruudulle.

TVTV! Chat

TVTV! Chat oli Suomen ensimmäinen TV-chat ja käynnisti koko chat-ilmiön. Aihe on vapaa. Joskus TVTV! chatissa ovat mukana juontajat. Chatissa voi näkyä web-kameran kuvaa jostain päin Suomea. Taustalla soi alkuperäinen TVTV! Chat -tunnusmusiikki. TVTV! Chattiin osallistuminen on todella helppoa; riittää kun sinulla on YouTube-käyttäjä. Moderaattori NikkeFin auttoi ohjelman ulkoasun teossa.

Deittichat

Deittichatissa saa etsiä seuraa mistä tahansa juttelemisen lisäksi. Kenties löydät Deittichatista Sen Oikean? NikkeFin auttoi ohjelman ulkoasun teossa.

Sub Chat

Subtv:n klassikkochatti elää myös striimissä. Sub Chattiin ei kuulu juontajia, vaan kaikenikäisten, -muotoisten ja -tyylisten ihmisten keskustelu.

Uutisikkuna

Ajantasainen tekstiuutiskooste ja sää. Lue päivän tärkeimmät uutiset, urheilutulokset ja tuoreen säätiedotuksen. NikkeFin auttoi ohjelman ulkoasun teossa.

Testikuva

Kulttiklassikko Testikuvaa ei ole unohdettu Nostalgia-TV:n striimissä. Testikuvan aikana voit säätää näyttösi värit, valoisuuden ja kontrastin kohdilleen.

Pyscowiczin ohjelmisto

PyscoChat
PeliPysco

PeliPyscossa keskustellaan eri aiheista sekä pelataan kaikenlaisia PC ja PS2-pelejä

Testikuva

Myös Pyscovisiossa nähdään testikuvaa. Testikuvan aikana voit säätää näyttösi värit, valoisuuden ja kontrastin kohdilleen.

Uutisikkuna

Uutisikkunasta voit lukea kotimaan ja ulkomaan uutiset, tarkistaa säätilanteen ja lukea urheilu-uutisia.

Exynthin ohjelmisto

MTV3 Chat (2002-2003 -versio)

MTV3 Chatissa keskustellaan kaikenlaisten ihmisten kanssa ilman ennakkoluuloja.

MTV3 Chat (2012-versio)

MTV3 Chatissa keskustellaan kaikenlaisten ihmisten kanssa ilman ennakkoluuloja.

4deitti

Suuri seuranhakuohjelma.

Päivitetty


© Nostalgia-TV Productions